Yvonne Roest

 

Welkom bij Rij Je Wijs Verkeersopleiding! 

Ik ben Yvonne Roest, 56 jaar en heb sinds mei 2016 mijn instructie papieren behaald voor categorie B. Vers uit de boeken ben ik dan ook enorm gemotiveerd om jou een goede rijopleiding aan te bieden!  

Voor veel mensen is het behalen van het rijbewijs een mijlpaal in het leven. De weg naar het rijbewijs toe moet dan ook een leuke herinnering zijn voor iedereen. Als je kiest voor Rij-Je-Wijs Verkeersopleiding, dan kies je voor een kleinschalige rijschool waarbij de aandacht vooral op jou ligt; het gaat namelijk om jouw ontwikkeling!  Ik vind het belangrijk dat je in een ontspannen sfeer je lessen volgt, waarbij plezier en ontwikkeling voorop staan. Dit zorgt er vervolgens voor dat jij straks veilig, verantwoord en zeker van jezelf de weg op kan gaan. 

 

Ik vind het fijn om jou van dienst te kunnen zijn. Je kunt dan ook voor verschillende doeleinden bij mij terecht. Heb je bijvoorbeeld je rijbewijs al maar ben je niet zeker van je zaak, of wil je wat extra trainen onder begeleiding om je vaardigheden te verbeteren? Neem dan contact op!